KMP – SRETNE I OSTVARENE

alts. Elena Massimi – Italia

“Zašto sam sretna kći Marije Pomoćnice??? Jednostavno! Zašto što živim poziv koji mi je Gospodin uputio! Susrela sam Gospodina, otkrila plan koji želi sa mnom ostvariti i trudim se ostvarivati ga zajedno s Njim.”

alts. Viviana Donaso Alvarez – Čile

“Sretna sam kao kći Marije Pomoćnice jer sam otkrila Božju ljubav, njegovu želju da mu služim u onima koje susrećem i koji imaju potrebu da se susretnu s Njim. Radujem se otkrivajući Boga u mladima, u jednostavnosti svakidašnjice kroz iskustvo njegove očinske ljubavi koja me jača u življenju zajedništva s mojim sestrama u zajednici.”

alts. Maribel Gomez Raner – Španjolska

“Sretna sam, kao Bogu posvećena osoba u Družbi sestara Kćeri Marije Pomoćnice, jer osjećam i znam da tako odgovaram Bogu na poziv koji mi je uputio. Sretna sam jer živim u zajednici sa sestrama s kojima dijelim život i koje su me naučile kako živjeti i djelovati, uvijek više i bolje, kako bi se Božje kraljevstvo ostvarivalo ovdje na zemlji, posebno među mladima. I upravo su mladi oni koji daju smisao i radost mojemu pozivu, oni su za mene dragocjeno Božje lice.”

alts. Annet Besa Kaluka – Zambija

“Sretna sam jer sam oduvijek željela biti blizu Gospodinu, na jedan poseban način. Oduvijek sam željela Njemu posvetiti sve svoje vrijeme, da mu mogu služiti. Željela sam oduvijek biti Njegova, kroz život i rad s mladima.”

alts. Maria Alzira Sousa – Portugal

” Sretna sam jer me svakodnevno Bog očekuje u srcima mladih, mojih sestara i svih koje susrećem. Oh, koliko nas voli naš Bog!”

alts. Runita Borja – Filipini

” Svijest da sam kći i da sam kći Marije Pomoćnice jača u meni kćerinski identitet općenito, rađa u meni zahvalnost za dar života i pripadnost našoj velikoj i predivnoj Družbi. Također me potiče na odgovornost da donosim život ondje gdje me Gospodin šalje i želi. A to činim na poseban način kroz dar radosti, oprosta, razumijevanja i povjerenja.”