Izdanja

Ovih dana svjetlo dana ugledala je knjiga Da život imaju, u izobilju da ga imaju. Smjernice odgojno-obrazovnog poslanja Družbe sestara Kćeri Marije Pomoćnice.
Smjernice su dokument koji želi odgovoriti na izazove našeg vremena i kao takve prate proces inkulturacije karizme naše Družbe u različitim kontekstima određujući se kao polazne točke koje usmjeravaju naše poslanje nudeći motivacije i vodeće kriterije.

Podijeljene se u šest poglavlja. Polazeći od analize uvjeta života u promjenjivom svijetu preko evanđeoske odrednice života kao dara osobite ljubavi prema mladima koji se živi u odgojnoj zajednici i teži sve jasnijem i dubljem susretu s Isusom u iskustvima života mladih, ove smjernice nude prioritetne strategije koje putem pedagogije sredine temeljene na preventivnom odgojnom sustavu pomažu mladim naraštajima da život imaju, u izobilju da ga imaju.

Nakladnik: SALESIANA d.o.o.
Mjesto i godina izlaženja: Zagreb, 2009.
Format: 13,5 x 20,5 cm
Opseg: 128 str.

Za dodatne informacije možete kontaktirati info@kmp.hr ili salesiana@zg.t-com.hr . Vjerujemo i nadamo se da će ove Smjernice doprinijeti boljem poznavanju naše karizme te da će obogatiti našu Crkvu i sve koji rade s mladim naraštajima.