Iako nije bilo snijega, sadržaja nije nedostajalo. Bilo je tu igara, kvizova, veselja, izleta, šetnji, igra snalaženja u prirodi, molitvenih i formativnih trenutaka uz odlomke iz Svetoga Pisma, radionica i slično.

Osobito lijepo iskustvo bilo je slavlje Svete Mise na otvorenom – na izvoru rječice Čabranke i šetnja na Tropetarsku stijenu. Posjet muzeju upotpunio je nove spoznaje o Čabarskom kraju to više što su djeca iz toga kraja rado i obilno upoznavala goste s njegovim osobitostima.

Svaki dan završavao je salezijanski, uz laku noć koju je uz sažetak svih proživljenih stvari pojedinog dana vodila s. Jelena nudeći bogatstvo poticajnih misli za življenje idućeg dana.

Posljednjeg dana, na putu prema Zagrebu i Rijeci, nekoliko sati vesela je skupina provela na klizanju u Delnicama. Okrijepljeni svježinom prirode, novim prijateljstvima i bogatstvom duhovnih trenutaka molitve, razmatranja Božje veličine u svemu stvorenome svi su se sudionici sretni vratili svojim kućama gdje su ih čekale nove obveze.

 

 

 

 

 

 

Odgovori