Neki od dojmova mladih koji su sudjelovali na ljetovanju bolje će nam predočiti kako su oni sami doživjeli ovaj tjedan ljetovanja u Čabru:

alt

” U Čabru smo jako puno pješačili i svaki dan započinjali i završavali s molitvom. Upoznao sam smiješnog čabarskog župnika Matu koji je jako lijepo predvodio sv. Misu na kojoj smo sudjelovali. Upoznao sam čak i dvije nove časne koje su također jako zabavne. Zadnji dan mi je jako teško pao jer smo se svi morali rastati i znali smo da neke nećemo vidjeti još godinu dana.“ (Dominik K. iz Zagreba)

alt

„ U Čabru mi je bilo super! Naučila sam mnoge nove i zanimljive stvari. Animatori su bili odlični.“ (Ivana iz Rijeke)

alt

„Bilo mi je jako ljepo u Čabru jer je, za razliku od Rijeke, Čabar mali grad pa sam se malo odmorila. Bilo mi je lijepo jer sam se na neke načine zbližila s Crkvom i Bogom. Upoznala sam puno novih prijatelja koji su cijelo ljetovanje učinili zabavnijim i
odlučila sam doći i iduće godine.“ (Petra iz Rijeke)

alt

„Na ovom ljetovanju svatko je očekivao nešto za sebe. Ljepota svega je što smo se svi u jednoj stvarizajedno našli, a to je naš Gospodin, naš Isus. Zabavljali smo se, družili, fino hranili, ali i ono najbitnije-duhovno rasli i svakim danom bili korak bliže našem Gospodinu.“ (Viktorija iz Rijeke)

alt

alt

„Mislim da sam se nakon ovog ljetovanja puno popravio, više slušam roditelje, manje sam lijen i moja vjera se ojačala. Jako sam zahvalan svima koji su se brinuli za mene i koji su se molili za mene ovaj tjedan. Bilo je jako zabavno i svi smo se lijepo družili. Nadam se da ćemo ići još koji put. Sve će mi ostati u lijepom sjećanju.“ (Dominik B. iz Zagreba)

alt

alt

alt

alt

alt

Odgovori